Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα : Ελίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η πανέμορφη αδερφή της Χριστίνας ... / Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες του.

Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα : Ελίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η πανέμορφη αδερφή της Χριστίνας ... / Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες του.. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια, με τον σάκη τανιμανίδη να κάνει γνωστή την είδηση ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία με τα δίδυμα αγκαλιά. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στα χέρια του τους καρπούς του έρωτά του. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό:

Ο παρουσιαστής, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα που για πρώτη φορά έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο ωραίο outfit για συναυλία ...
H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο ωραίο outfit για συναυλία ... from joytv.gr
Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στα χέρια του τους καρπούς του έρωτά του. Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής μάλιστα, φρόντισε να δείξει τη χαρά του και μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα νεογέννητα και έγραψε:

Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα παιδάκια του. Η χριστίνα μπόμπα εισήχθη σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο «μητέρα». Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία μετά δίδυμα στην αγκαλιά του και φυσικά δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Η χριστίνα μπόμπα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της ελεονώρας μελέτη πως χρειάστηκε μετά από πολλές προσπάθειες να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Ο παρουσιαστής μάλιστα, φρόντισε να δείξει τη χαρά του και μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα νεογέννητα και έγραψε: Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση.

Χριστινα Μπομπα : Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό ...
Χριστινα Μπομπα : Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό ... from cdn3.bbend.net
Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, καθώς σήμερα υποδέχθηκαν τα δύο τους κοριτσάκια. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό, ο σάκης τανιμανίδης, ο οποίος ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα μωράκια του. Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Η χριστίνα μπόμπα εισήχθη σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο «μητέρα». Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Ο σάκης τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο παρουσιαστής μάλιστα, φρόντισε να δείξει τη χαρά του και μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα νεογέννητα και έγραψε: Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια, με τον σάκη τανιμανίδη να κάνει γνωστή την είδηση ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία με τα δίδυμα αγκαλιά. Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό, ο σάκης τανιμανίδης, ο οποίος ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα μωράκια του. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με casual look!
Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια στα βόρεια προάστια με casual look! from www.tlife.gr
Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα μωράκια τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού Ο σάκης τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα που για πρώτη φορά έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

#tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα μωράκια τους. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με την χριστίνα μπόμπα. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας.

Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό, ο σάκης τανιμανίδης, ο οποίος ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα μωράκια του μπομπα γεννησε. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama