Birkan Sokullu Küçük Kadınlar : birkan sokullu #129816 - uludağ sözlük galeri : Lise eğitiminden sonra maltepe üniversitesi'nde radyo, televizyon ve sinema eğitimi aldı.

Birkan Sokullu Küçük Kadınlar : birkan sokullu #129816 - uludağ sözlük galeri : Lise eğitiminden sonra maltepe üniversitesi'nde radyo, televizyon ve sinema eğitimi aldı.. Melekler korusun, küçük kadınlar, elif, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit. Birkan sokullu kimdir, kaç yaşında? Birkan sokullu yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren. Birkan sokullu, 2012 yılında aslı enver'le evlenmiştir.

Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Birkan sokullu kameraların karşısına ilk kez 2008 yılında küçük kadınlar dizisinde adım attı. 06/10/1985 … elif dizisinde mustafa karakterini canlandırmıştı. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler aldı. Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir.

Birkan Sokullu Kimdir Kaç Yaşında Boyu Kaç? Biyografi
Birkan Sokullu Kimdir Kaç Yaşında Boyu Kaç? Biyografi from www.kimdirkim.com
2008'de küçük kadınlar isimli dizide ayaz karakterini canlandırdı. Yakında başlayacak olan hayat şarkısı dizisinin başrol oyuncularından birkan sokullu'nun hayatı. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren birkan sokullu küçük kadınlar dizisindeki ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı. Mustafa birkan sokullu is a turkish model and occasional actor, known from the tv series elif and kücük kadinlar. 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. Birkan sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler: Kronoloji, güzelliğin portresi, acil servisi, melekler korusun (levent), elif (mustafa), küçük kadınlar (ayaz), küçük sırlar.

Okul okuduğu zamanlarda mankenlik yapmaya başlamıştır.

Birkan, küçük kadınlar adlı dizideki rolüyle fark edilmeye başladı. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Melekler korusun, küçük kadınlar, elif, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit. 2008'de küçük kadınlar isimli dizide ayaz karakterini canlandırdı. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. Birkan sokullu, 6 ekim 1985'te i̇stanbul'da doğdu. 2003 yılında, best model of turkey yarışmasında üçüncü oldu. Birkan sokullu 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler aldı. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren birkan sokullu küçük kadınlar dizisindeki ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı. 16.12.2020), birkan sokullu (sinematurk.com, 16.12.2020), birkan sokullu (diziseti.tv, 16.12.2020), birkan sokullu (beyazperde.com, 16.12.2020). Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor.

6 ekim 1985 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gelen birkan sokullu, boşnak göçmeni bir ailenin çocuğudur. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Birkan, küçük kadınlar adlı dizideki rolüyle fark edilmeye başladı. Birkan sokullu yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır.

Birkan Sokullu'yla Bir Gün
Birkan Sokullu'yla Bir Gün from cdn1.gq.com.tr
Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. 2003 yılında, best model of turkey yarışmasında üçüncü oldu. Birkan sokullu, 6 ekim 1985'te i̇stanbul'da doğdu. Birkan sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler: 2008'de küçük kadınlar isimli dizide ayaz karakterini canlandırdı. Küçük kadınlar dizisinde ayaz rolünü çanlandırdı. 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. 6 ekim 1985 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gelen birkan sokullu, boşnak göçmeni bir ailenin çocuğudur.

Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Bir takım deneyimli oyunculardan ders almasının ardından küçük kadınlar dizisinde oynamaya başladı. Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. 2003 yılında, best model of turkey 'de 3.lük derecesi bulunan başarılı oyuncu küçük kadınlar dizisinde. 6 ekim 1985 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gelen birkan sokullu, boşnak göçmeni bir ailenin çocuğudur. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler aldı. Küçük kadınlar dizisinde ayaz rolünü çanlandırdı. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul 'da dünyaya gelmiş olan türk oyuncu ve mankendir. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın.

Meğer birkan sokullu, tuğba ekinci'nin kutu kutu şarkısının klibinde oynamış. Birkan sokullu kameraların karşısına ilk kez 2008 yılında küçük kadınlar dizisinde adım attı. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın. Birkan sokullu oynadığı sinema ve diziler: 2003 yılında, best model of turkey 'de 3.lük derecesi bulunan başarılı oyuncu küçük kadınlar dizisinde.

Hayat Şarkısı dizisinin oyuncularından Birkan Sokullu | Yaşam
Hayat Şarkısı dizisinin oyuncularından Birkan Sokullu | Yaşam from hthayat.haberturk.com
Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Sokullu'nun büyükanne ve büyükbabası bosnalı göçmendi. Birkan sokullu oynadığı sinema ve diziler: Yakında başlayacak olan hayat şarkısı dizisinin başrol oyuncularından birkan sokullu'nun hayatı. Birkan sokullu kameraların karşısına ilk kez 2008 yılında küçük kadınlar dizisinde adım attı. 06/10/1985 … elif dizisinde mustafa karakterini canlandırmıştı. 6 ekim 1985 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gelen birkan sokullu, boşnak göçmeni bir ailenin çocuğudur. 2008'de oynadığı küçük kadınlar ve elif dizileriyle sektöre giriş yapan sokullu'nun ilk projesi aslında bu diziler değil!

Birkan sokullu yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi.

Birkan sokullu ve oynadığı diziler. Birkan sokullu kimdir, kaç yaşında? Mustafa birkan sokullu is a turkish model and occasional actor, known from the tv series elif and kücük kadinlar. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren. Bir takım deneyimli oyunculardan ders almasının ardından küçük kadınlar dizisinde oynamaya başladı. Birkan sokullu oynadığı sinema ve diziler: Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler aldı. Birkan sokullu küçük kadınlar mp3 indir. Birkan sokullu yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersleri alan birkan sokullu, 'küçük kadınlar' dizisinde ayaz karakterini canlandırdı. Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren birkan sokullu küçük kadınlar dizisindeki ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı. Kronoloji, güzelliğin portresi, acil servisi, melekler korusun (levent), elif (mustafa), küçük kadınlar (ayaz), küçük sırlar. Meğer birkan sokullu, tuğba ekinci'nin kutu kutu şarkısının klibinde oynamış.

Meğer birkan sokullu, tuğba ekinci'nin kutu kutu şarkısının klibinde oynamış birkan sokullu. Bir takım deneyimli oyunculardan ders almasının ardından küçük kadınlar dizisinde oynamaya başladı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama